Bokat tid hos min frisör i Östersund

Bokat tid hos min frisör i Östersund

Hej fina du!

Först vill jag börja med att tacka för att just du läser och följer mig, det betyder mer än du kan ana. Sen kommer det här inlägget handla mycket om hår … för jag har nämligen tid hos min frisör på lördag i Östersund. Det ska bli så skönt att fixa håret, men problemet är att jag ännu inte helt och hållet bestämt mig för vad jag ska göra.

Mitt hår har blivit väldigt långt och på ett sätt har jag ju längtat efter det och sparat för att det ska bli långt. Men nu när det är så här långt så tycker jag det ofta är mest i vägen och jag gör inte så mycket med det. Antingen sätter jag upp det i en tofs eller så låter jag det vara utsläppt. För hårets skulle är det ju bra att inte hålla på att till exempel platta eller locka, men det känns liksom också lite tråkigt. Det skulle vara roligt om det liksom hände något, men samtidigt så vet jag att jag inte trivs med för kort och inte någon frisyr som kräver en massa jobb.

Färg är också något jag fösöker bestämma mig för. Jag brukar tycka bäst om att ha det ljust, men nu funderar jag på om jag ska ha någon nyans som är närmare min egen så att inte utväxten blir så skarp. Jag ska fråga min frisör vad hon tycker, men det är ju bra om jag vet ungefär vad jag vill göra. För så pass kontrollbehov har jag att jag inte vill lägga det helt i någon annans händer. Hur brukar du göra när du går till frisören? Jag ställde en gång upp som hårmodell och det gör jag aldrig igen! Inte om det handlar om att de ska ha fria händer både när det kommer till klipp och färg …

Håret växer ju visserligen ut igen, men har man långt hår som man är rädd om så bör man inte ställa upp på något sådant om du inte är beredd på att det kan bli en extrem förvandling. Vi får helt enkelt se vad det blir för resultat på lördag om jag kan bestämma mig. Ha nu en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.