En byggservice i Ystad ska fixa vår veranda

En byggservice i Ystad ska fixa vår veranda

Hej på er!

Här på bloggen skriver jag ju mycket om vår husrenovering och alla våra olika projekt. Nästa sak blir att byta räcke på vår veranda och därför har vi nu anlitat en byggservice i Ystad. De har varit här och tittat på det vi vill ha hjälp med för att bättre göra en uppskattning om hur lång tid det kan ta, men även mätt upp hur mycket material.

Vi har valt att ta hjälp av en byggservice både för att vi vill att det ska bli bra men även för att det ska bli säkert. Där emot har vi sagt att vi ska hjälpa till så mycket som möjligt för att minska kostnaden lite. Dels kommer vi själva att riva det gamla räcket och sedan kommer vi hjälpa till att förbehandla och måla virket som ska användas. Det gör att vi sparar några timmars arbetskostnad för dem och det är ändå saker som vi kan göra utan problem. Men som jag sa så vill vi gärna ha hjälpen att sätta det på plats för de har erfarenhet och redskap för det, som vi inte har.

Det ska bli så mysigt att kunna sitta ute på verandan sen och äta frukost och det kommer vara färdigt lagom till påsk. De hade några andra uppdrag inbokade först men vi är nöjda med att bli klara till mitten av april. Även om våren brukar komma tidigt till oss här nere kring Ystad så tror jag knappast att vi kommer använda verandan särskilt mycket innan dess ändå. Har ni några roliga planer för påsk? Vi kommer vara hemma och fixa i trädgården och så ska vi anordna lite äggjakt för familjen och syskonbarnen. Det brukar vara väldigt uppskattat!

Nu ska jag fortsätta jobba men jag hoppas ni har en härlig dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.