Healing och medial vägledning

Healing och medial vägledning

Hej på er alla mina vänner som väljer att komma in till min blogg som ofta handlar om andlighet och göra resor både “inåt och utåt” för att utforska både universums ljus och det som finns inom oss. Jag har skrivit en hel del på bloggen om andlighet och tro på att det finns dimensioner av tillvaron som inte syns men som ändå finns på ett annat plan liksom. En sak jag däremot inte har skrivit om är att jag går på behandlingar i healing i Uppsala och företaget dit jag går för att få healing i Uppsala heter SjälaGott.  

Jag blir hjälpt genom denna healing när jag blir rensad på obalanser och rädslor vilket innebär att jag uppnår en jämvikt. Jag mår bättre än på länge och det kan jag säga har att göra med att jag får healing i Uppsala på SjälaGott. Jag har även fått medial vägledning när jag vänt mig till det här företaget. För mig så går healing och medial vägledning hand i hand. Det känns som om både healingen och den mediala vägledningen kompletterar varandra och att jag behöver bägge delarna. Under denna mediala vägledning får jag budskap från änglar, guider och andra ljusvarelser i universum och det är i alla fall någonting som är bra för mig och det tror jag säkert skulle kunna vara något som även ni skulle kunna ha glädje av. Jag tycker ni ska kontakta SjälaGott om ni är intresserade av healing i Uppsala. Det var nog inte så mycket mer jag hade att berätta om till er, mina fina läsare, mer än att det gläder mig att allt fler människor, även ni, har ett öppet sinne och intresserar er för det här. 

 


Kommentarer är stängda.