Jag blev hjälpt genom massage

Jag blev hjälpt genom massage

Hej och hallå allt gott folk och varmt och hjärtligt välkommen till bloggen och till ett nytt inlägg. Idag bara känner jag att jag måste få ta upp med er att jag för några dagar sedan fick massage som fick värken i ryggen att försvinna. Under 85 minuter fick jag en gudomlig massage på Östermalm och jag ska berätta för er att företaget som jag gick till heter RaMaJa*massage.

Det har varit en tuff sommar för mig som vikarierat inom hemtjänsten, och jag är undersköterska och har delegering på en massa arbetsuppgifter. Bland annat är jag expert på bensår så jag har haft hand om flera såromläggningar. Det som är speciellt när man arbetar hemma hos sina vårdtagare är att det blir en konstig arbetsställning. Jag har bokstavligt talat legat på alla fyra på golvet när jag har lagt om sår och inte är det konstigt då om värken i ryggen kom som ett brev på posten. Jag bestämde att jag skulle se om inte massage kunde hjälpa, och genom en kollega fick jag reda på att RaMaJa*massage finns, min kollega hade varit där och talade sig varm om denna massage på Östermalm som var en slags kombination av klassisk massage och ayurvedisk massage. Det var verkligen så bra som min kollega sa att det skulle vara, och efter en enda behandling var det onda i ryggen som bortblåst. Känner du av smärta, trötthet eller stress så vill jag tipsa dig om denna massage på Östermalm och jag hoppas att du kommer gå dit för att själv få uppleva hur bra denna massage är. 


Kommentarer är stängda.