Jag trodde det var trappstädning

Jag trodde det var trappstädning

Tjenixen!

Snart är det dags att rulla hem från jobbet till lägenheten i Täby och imorgon är det äntligen fredag, men först kommer en liten spännande händelse från tidigare idag. När jag vaknade så hörde jag ett väldans liv i trapphuset så jag flyger upp och tänker vad är det som händer, jag flyger upp och ser att det är trappstädning på gång i huset. Men det var inte från trappstädningen som ljudet kom ifrån utan det kom uppifrån, vilket är väldigt konstigt eftersom jag bor på högsta våning. Jag gick upp mot vinden för att se vad det var som hände och helt riktigt så var det någon där. Det var en av mina grannar som inte kom ut för att dörren hade gått i baklås så hon hade stått och knackat i en bra stund. Jag sprang och hämtade min vindsnyckel för att se om jag kunde öppna dörren utifrån, men efter ett tags vridande i låset så insåg jag att det inte gick att få upp dörren. Ner till lägenheten igen för att se om jag hade några verktyg, jag bor i ett relativt gammalt lägenhetshus i Täby så det är en gammal trädörr in till vinden. Därför tänkte jag att det kanske gick att få upp låset på något sätt med hjälp av lite verktyg, men där kom nästa bakslag. Jag har aldrig varit någon vidare händig person och därför har inte jag ett enda verktyg hemma, så det fanns inte mycket jag kunde göra. Det var då som jag fick springa ner till firman som håll på med trappstädningen och frågade om de hade någon skruvmejsel eller något och visst hade dom det. Upp till vinden igen och försöka få upp dörren. Det tog mig ungefär en halvtimme innan jag fick upp dörren, men till slut kom min granne ut och det var till allas stora lättnad.  


Kommentarer är stängda.