Skicklig målerifirma i Västervik

Skicklig målerifirma i Västervik

God morgon godingar!

Idag vill jag skicka lite extra färg och goda energier till er för att höja fredagskänslan ännu lite mer. Hoppas du har något roligt att se fram emot i helgen. Vi har haft en målerifirma från Västervik hos oss denna veckan som har målat om vardagsrummet och nu ska jag äntligen få gå lös med inredningen.

Jag och min sambo var först inne på att vi skulle göra jobbet själva, men det är ju inte bara att smacka på lite färg när det sitter några lager med gammal tapet på väggarna. Vi vill ju att det ska bli bra och riktigt gjort så därför bestämde vi oss för att anlita en målerifirma istället som vet vad de gör.

Vi fick tips av min sambos kollega som hade haft den här firman hos sig för att fixa iordning deras lägenhet och de var jättenöjda, så vi tyckte det var skönt med en personlig rekommendation. De har gjort ett väldigt bra jobb och dessutom varit väldigt effektiva, så vi kan också råda om att anlita dem om man är i behov av en målerifirma i närheten Västervik.

Från att det var en lite blekt tapet med stort blomstermönster är det nu enfärgat i en lite mörkare färg som går i blågrönt, det blir så fint mot ljusa möbler. Vi kommer ha kvar våra möbler men jag ska fixa lite nya postertavlor och lite annan dekor så att det skapar en fin helhet. Det behövs inte så mycket för att skapa en helt ny känsla på ett rum. ”It´s all in the details.”

Jag hoppas att jobbdagen går fort för sedan ska vi åka och kika i några butiker efter de inredningsdetaljerna jag söker och sedan blir det att färdigställa vardagsrummet imorgon. Jag önskar er en underbar dag och en härlig helg!


Kommentarer är stängda.